OM MIG

Jag heter Larissa och är en professionell fotograf med fokus på nyfödda barn och familjer.

Jag har jobbat som professionell fotograf sedan 2008. Redan 2009 öppnade jag min första fotostudio i Shanghai, Kina. Jag var en av de första fotograferna i Kina som började fotografera nyfödda barn. Jag lärde mig allt själv, då denna typ av fotografering ännu inte var så populär på den tiden.

På senare tid har jag även gått flera fördjupningskurser tillsammans med professionella fotografer från olika länder.. Jag har min egen stil i fotografering och denna stil har jag utarbetat efter många års övning.

2013 flyttade jag till Stockholm och 2 år senare öppnade jag en egen fotostudio som är specifikt utformad för att fotografera nyfödda barn. Det är en mycket trevlig, mysig och varm studio med allt som bebisar skulle kunna behöva. Studion har ett stort antal hjälpmedel för fotografering (rekvisita) i olika former och färger.

Sedan jag började med nyföddfotografering har jag fått krama drygt 800 bebisar, vilket har gett mig en stor glädje. Jag tar alltid mitt arbete på största allvar och varje bebis är unik för mig. Jag lägger alltid ner så mycket tid som behövs på en fotografering, och jag lovar att du lämnar fotograferingen med många fantastiska bilder.